Boka din Green Fee + Hotell

Tjänster

Bokningstjänst av greenfee & golfresor

Vi har det mest omfattande urvalet av golfbanor på ön. På vår webbplats hittar du information, råd och tips om alla golfbanor samt rekommendationer och möjlighet att boka greenfee.

Se alla våra golfbanor

Hotellbokning

Mallorca har en av de mest utvecklade och professionella infrastrukturerna av hotell i Medelhavsområdet. Förutom allt som är relaterat till golf, erbjuder vi även boende och vi kommer att rekommendera det boende som passar bäst till dina behov.

Se alla våra golfhotell

Speciella golfpaket: golf, hotell och kompletterande aktiviteter

Om du vill njuta fullt ut av din vistelse på Mallorca erbjuder vi på Mallorca Golf Tours speciella golfpaket som inkluderar golf, boende och en komplett lista över kompletterande aktiviteter att välja på som gör att du kan lära känna och ta del av öns essens: kultur, mat, shopping och mycket mer. Mallorca har mycket att erbjuda sina besökare!

Se alla våra golfpaket

Transportservice: biluthyrning och transfer

Behöver du transfer från flygplatsen till hotellet, eller kanske för att ta dig till olika golfbanor eller för att kunna njuta av några av de övriga aktiviter som vi kan erbjuda? Eller kanske föredrar du att hyra en bil som gör det lättare för dig att ta dig runt på egen hand på ön?

På Mallorca Golf Tours kan vi erbjuda dig olika sorters transportalternativ under din vistelse. Du behöver inte bekymra dig för något. Ifall du är intresserad av våra olika transportalternativ, berätta för oss om dina behov via din privata sida efter att du gjort din bokning.

Övriga aktiviteter

Kulturella besök på museum, rundturer i Palmas historiska centrum, shoppingeftermiddagar, middagar på öns bästa restauranger, vinprovningar eller utflykter, är bara några exempel på olika aktiviter som du kan komplettera din vistelse med.

På Mallorca Golf Tours ordnar vi allt som behövs för att du ska njuta av din golfresa till Mallorca till fullo. Efter att du gjort din bokning, kontaktar vi dig och informerar om alla övriga aktiviter som vi också kan erbjuda.

Gillar du detta?
Dela med dig!