Boka din Green Fee + Hotell

Spela på norra Mallorca

Greenfeepaket

från 19/09/2022 till 13/11/2022

Spela på norra Mallorca

Spela på norra Mallorca

Inkluderar 4 golfrundor på Canyamel golf, Capdepera golf, Golf Son Servera och Pula Golf.


Canyamel golf, beläget i ett av de mest pittoreska områdena på ön, mellan Cala Ratjada och Cala Millor, ligger Canyamels fantastiska bana som inte kommer att lämna någon oberörd. Den är väl anpassad till sin omgivning, med gamla stenmurar integrerade i fairways och det finns till och med en liten stenstuga på nionde banan. Greenerna är den största utmaningen, de är komplexa med höjdskillnader och alltid snabba.


Golf Son Servera ligger i närheten av Canyamel Golf. Golfbanan ligger på Costa de los Pinos (tallkusten) och är den näst äldsta banan på ön, den öppnades 1967. Namnet till ära går en del av banan genom den underbara tallskogen, med en utsikt över havet i viken Cala Millor från många av hålen.


Capdepera Golf är banan intressant både för erfarna golfare och nybörjare. Den har fairways med svaga sluttningar med vattenhinder samt andra som är brantare där utsikten är fantastisk.


Pula golf : Banan som invigdes 1995 och gjordes om mellan 2004 och 2005 av Jose Maria Olazabal, har varit värd för sju Europeiska tävlingar med vinnare som M.A Jiménez (2003), Sergio Garcia (2004) och sist men inte minst Jose Maria Olazabal (2005). Det är en modern och varierad tävlingsbana där varje hål skiljer sig från det andra. Om banan spelas från den tee som stämmer med spelarens nivå kan den anses vara medelsvår.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Pris per person

376€
  • Kombinationen av golfbanor kan inte ändras.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!