Boka din Green Fee + Hotell

Son Vida greenfeepaket

Greenfeepaket

från 08/11/2022 till 21/11/2022

Son Vida greenfeepaket

Inkluderar 3 golfrundor på Son Vida, Son Muntaner och Son Quint.


Äntligen har du chansen att spela på Golf Son Vida. I utkanten av Palma, i det exklusiva området Son Vida, ligger öns äldsta golfbana. 1990 och 1994 var den värd för European Tour Open de Baleares där vinnarna var Severiano Ballesteros och Barry Lane. 2001 renoverades den för att bli en större utmaning åt den moderna spelaren.


Upplägget av banan är klassiskt, där de första hålen är smala och omgivna av tät vegetation och den andra delen är mer avslappnad och har mindre vegetation. Det är en bana som passar alla spelare oavsett nivå.


Golf Son Muntaner ligger vackert beläget mellan Son Vidas kullar, i en underbar miljö omgiven av tallar och medelhavsvegetation. Banan är känd för sin landskapsarkitektur, sina vackra hål och den goda skötseln.


På banan kan man njuta av mycket bra fairways som är stora och öppna med få vattenhinder. Klubbhuset utmärker sig tack vare sin terrass med en fantastisk utsikt mot banan där vi rekommenderar att njuta av de vackra solnedgångarna.


Golf Son Quint är den nyaste banan. Det är en vacker banan som har utsikt över Palmabukten från flera hål och omges av ståtliga tallskogar. Den har långa fairways, inget känns konstgjort och allt är väl integrerat i miljön trots att det är en ung bana.


Det är en mycket komplett och balanserad bana där en del hål är komplicerade men lämpar sig väl till hög-handikapparen.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Pris per person

228€
  • Kombinationen av golfbanor kan inte ändras

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!