Boka din Green Fee + Hotell

Mallorcas bästa tre golfbanor

Greenfeepaket

från 19/09/2022 till 07/11/2022

Mallorcas bästa tre golfbanor

Inkluderar 3 golfrundor på Alcanada golf , Arabella Golf Son Muntaner och Golf Son Gual.


Äntligen har du chansen att spela på Alcanada Golf belägen på den spektakulära norra kusten, nära Alcudias bukt. Detta är den bana som bäst sammanfattar golfen på Mallorca: Den omges av tallar, olivträd och en fantastisk havsutsikt. 14 av 18 hål bjuder på en magnifik utsikt över det vackra Medelhavet. Alcanada räknas av många som en av Spaniens bästa , och vackraste golfbanor.


Golf Son Muntaner ligger vackert beläget mellan Son Vidas kullar, i en underbar miljö omgiven av tallar och medelhavsvegetation. Banan är känd för sin landskapsarkitektur, sina vackra hål och den goda skötseln.


På banan kan man njuta av mycket bra fairways som är stora och öppna med få vattenhinder. Klubbhuset utmärker sig tack vare sin terrass med en fantastisk utsikt mot banan där vi rekommenderar att njuta av de vackra solnedgångarna.


Och äntligen Golf Son Gual : Denna storslagna bana ligger i inlandet, bara 15 minuter från Palma, och är alltid i utmärkt skick. Banan har designats för att användas som tävlingsbana och inte för intet då banan stod värd för Senior European Tour 2009. Son Gual finns med på plats 51 över de 100 bästa europeiska banorna. Banan är full av bunkrar (66 stycken) och små träd (800 olivträd) såväl som vattenhinder som spelare på hög nivå kommer att njuta av. För hög-medelhandikapparen kommer banan stå för en utmaning som prövar tålamodet.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Pris per person

419€
  • Kombinationen av golfbanor kan inte ändras

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!