Boka din Green Fee + Hotell

Golf Son Quint

Golf Son Quint är den nyaste banan på ön och ligger vid infarten till det lyxiga bostadsområdet Son Vida, 10 minuter från Palma och bredvid två exklusiva hotell: Castillo hotel Son Vida och Sheraton Mallorca golf hotel. Denna golfbana ägs av Arabella golf, företaget som klarar av också Golf Son Vida och Golf Son Muntaner.
Golf Son Quint är en vacker banan som har utsikt över Palmabukten från flera hål och omges av ståtliga tallskogar. Den har långa fairways, inget känns konstgjort och allt är väl integrerat i miljön trots att det är en ung bana. Det är en mycket komplett och balanserad bana där en del hål är komplicerade men lämpar sig väl till hög-handikapparen.

Det är en vacker bana där många av fairways kantas av tallskog.Banan är svagt backig och har få blinda slag. Greenområdena är medelstora och saknar större höjdskillnader. De är inte särskilt välförsvarade vilket gör det enklare att attackera flaggan. Ruffen är förhållandevis enkel men finns med i spelet under hela banan. De sista nio hålen är speciellt intressanta, de är längre och mycket smalare än de tidigare. Golf Son Quint är en bana som lämpar sig spelare med höga handikapp.

Information

Adress
Carretera Son Vida. 07013 PALMA
Byggnadsår
2007
Designer
Ramón Espinosa/Kurt Rossknecht.
Par
72
Längd ( i meter )
Vit 6199
Gul 5929
Bla 5498
Röd 5130
Slope / Värdering av banan
White 138/73,1
Yellow 136/71,9
Blue 132/75,3
Red 128/72,9

Värdering

Golfbanans huvudsakliga egenskaper värderade från 1 till 10

Du kommer att tycka om den för...

Tillbaka till listan över golfbanor

Gillar du detta?
Dela med dig!