Boka din Green Fee + Hotell

Blogg Mallorca Golf Tours

Golf de Andratx och Camp de Mar

01/08/2014

Golf de Andratx och Camp de Mar

Golfbanor

Golf de Andratx är en lång, väldigt urban bana, som ligger i området Camp de Mar. Banan är fint efterhållen, och har en trevlig utsikt från en del hål. Fram tills 2013 var det obligatoriskt att hyra golfbuggy för att få spela här, men nu tillåts vanliga vandrande golfspelare. Dock rekommenderar golfbanan, och vi, att man hyr golfbil om man ska spela här, för det är riktigt långt att gå mellan green till nästa tee. Restaurangen på golfbanan erbjuder italienska rätter, främst olika pastarätter.
Bahia Camp de Mar

Vill man undersöka närområdet, och kanske bada lite är det bara att ta bilen ner mot stranden Bahia Camp De Mar, som är otroligt fin. Där är mycket enkelt att parkera, och enkelt att hitta plats för att kunna svalka sig i det glittrande vattnet. Stranden ligger i en bukt, så vattnet är ofta väldigt stilla och fint. Det mest iögonfallande på stranden är en liten ö, som sitter ihop med stranden med hjälp av en liten bro. På denna lilla ö ligger en härlig restaurang.
Restaurang Illeta
Restaurangen heter Illeta, och här serveras skaldjur, fisk, tapas och paellas. Restaurangen bjuder på fantastisk utsikt över bukten, och det är skönt att slå sig ner i skuggan och njuta av den milda havsbrisen som sveper in. Perfekt efter en varm golfrunda! Här är ofta mycket folk under sommarmånaderna eftersom restaurangen är väldigt populär. Om man vill kan beställa bord på 971235884, eller så kan ni kontakta oss så hjälper vi er gärna att boka bord.
Puerto de Andratx

Inte långt ifrån golfbanan ligger det gamla fiskarsamhället och naturhamnen Puerto de Andratx, som på senare tid blivit ett av de mer populära turistområdena, en kosmopolisk och livlig plats där många kulturer blandas, och man kan njuta av sol, shopping och nattliv. Längs med piren kan man fortfarande om morgonen köpa färsk fisk av fiskarna som kommer in för att sälja dagens fångst vid marknaden.

Nära Puerto de Andratx ligger många riktigt fina badvikar med klart vatten som är värda ett besök, såsom Cala Llamp, Cala Marmassen och Cala d’Egos (icke att förväxlas med Cala Egos i närheten av Cala d’Or).

Puerto de Andratx är också känt för att ha många riktigt bra restauranger längs med vattnet, och hit är det många som färdas fram emot kvällen för att avnjuta en god måltid med god tid att njuta av solnedgången.
Restaurang Media Luna

Restaurang Media Luna är en av de bästa restaurangerna i Andratx om man är ute efter läcker medelhavsmat, tillredd med en modern knorr. Restaurangen har ett fantastiskt läge med en fin utsikt över hamnen, och stämningen är riktigt trevlig. Personalen anstränger sig verkligen för att man ska känna sig välkommen, och kökspersonalen gör sitt yttersta för att maten inte bara ska smaka bra, utan även se bra ut. Detta är en perfekt restaurang för er som njuter lika mycket av att äta med ögonen som att faktiskt njuta av smaken på maten. För att boka bord kan ni antingen gå in påMedia Luna’s hemsida eller så kan ni kontakta oss så hjälper vi er gärna att boka bord.

Om du efter detta inlägget är sugen på att resa till Mallorca och spela golf och njuta av denna fantastiska ö, kika då gärna på våra golfpaket, och börja planera din golfresa till Mallorca!

Du kan också sätta ihop ditt eget flexibla golfpaket väldigt enkelt genom vår hemsida!

Om du inte hittar det du söker efter, slå oss en signal på 08 44 68 24 27 eller skriv ett mejl till sales@mallorcagolftours.comså hjälper vi dig gärna!


Spela golf, njut av Mallorca!


Kan du inte få nog av Mallorca? Följ oss på Instagram för att se mer av Mallorca, eller registrera dig till vårt nyhetsbrev.

Tillbaka till posts