Boka din Green Fee + Hotell

Blogg Mallorca Golf Tours

Golfbanan Golf Alcanada <br/>där hav och land möts

13/05/2014

Golfbanan Golf Alcanada
där hav och land möts

Golfbanor

Den här vackra 18-hålsbanan som ligger på norra delen av ön och invigdes 2003 är en av Mallorcas mest kända golfbanor. Den är designad av den berömde golfbanearkitekten Robert Trent Jones Jr och erbjuder en underbar havsutsikt från 14 av dess 18 hål. När du avslutat din runda kan du fortsätta att njuta av utsikten från klubbhusets härliga terrass medan du dricker en kall öl.

Alcanada Golf är en av öns mest välskötta golfbanor tack vare deras duktiga greenkeeper och banpersonal som ser till att den alltid är i toppskick. Golfbanan ligger vid havet och har en fantastiskt utsikt över Alcudiabukten. och videon Ta en titt på informationssidan om golfbanan och videon

Efter du spelat på Alcanadas fina bana kan du exempelvis ta ett dopp i havet på någon av de närliggande stränderna, gå en promenad i hamnen eller besöka den gamla staden Alcudia och dess ringmur. Om du är intresserad av arkeologi, så bör du inte missa att besöka ruinerna från den romerska staden Pollentia.

Som avslutning på dagen och om du uppskattar högklassig mat så rekommenderar vi ett middagsbesök på Jardin restaurant som har en Guide Michelin stjärna och serverar en innovativ blandning av traditionella och moderna rätter baserade på produkter från ön.

Om du föredrar en mer avslappnad miljö kan du välja att äta på Bistró del Jardín och dess terrass, som är en del av samma familjeägda komplex och som serverar medelhavsmat.

Om du efter att ha läst detta blivit sugen nu på att besöka ön och spela golf, ta en titt på våra golfpaket ellersätt ihop ditt eget flexibla golfpaket

Och om du inte hittar det du letar efter, slå oss en signal på +46 (0)8 44 68 24 27 eller skriv ett mejl till sales@mallorcagolftours.comså hjälper vi dig gärna!

Spela golf, njut av Mallorca!

Tillbaka till posts